Werken met ZZP-ers via ZZP-timmerteam


Voordelen met het werken met ZZP-ers
Het grote voordeel voor bouwbedrijven om zzp-timmerlieden in te lenen, is de flexibiliteit. U kunt op korte termijn beschikken over ervaren allround timmerlieden voor diverse werkzaamheden.
Na gereedkomen van de werkzaamheden kunt u weer afscheid nemen van de timmerlieden. Zij worden vervolgens weer op een nieuw project ingezet. Naast het bovenstaande loopt u ook geen risico meer bij ziekte of ander verlet, ook kosten t.a.v. administratie heeft u niet meer. U betaalt uiteraard alleen de gewerkte uren.


Onze werkwijze
Zodra u heeft aangegeven dat u ervaren timmerlieden tijdelijk kunt gebruiken, neemt een van onze ervaren bouwkundige contact met u op. Samen met u bespreekt hij de werkzaamheden die de timmerlieden moeten verrichten. Op basis hiervan bepaalt hij welke timmerlieden er ingezet moeten worden. Vervolgens kijkt hij in ons bestand van beschikbare timmerlieden welke timmerlieden geschikt zijn om deze werkzaamheden uit te voeren. Tijdens de duur van het project onderhouden wij nauw contact met u over de prestaties van de timmerlieden.


Bent u ge´nteresseerd en wilt u meer informatie neem dan voor een nadere kennismaking via onderstaande button contact met ons op.