Neem contact op

Ben je een opdrachtgever en wil je meer informatie ontvangen over de werkwijze van ZZP-Timmerteam of direct een opdracht plaatsen? Of heb je andere vragen of opmerkingen?

icon_widget_image Ma-vrij: 9:00 tot 17:00 uur icon_widget_image Stoomloggerweg 8, 3133 KT Vlaardingen icon_widget_image Dennis: (06) 105 70 526 Isabelle: (06) 827 39 018 icon_widget_image dennis@zzp-timmerteam.nl isabelle@zzp-timmerteam.nl
a
START DIRECT MET OPDRACHTEN IN DE BOUWSECTOR

Opdrachtgever

OPDRACHTGEVER

Vakmensen

Flexibiliteit is het grootste voordeel voor bouwbedrijven om met zzp-ers te werken. ZZP-Timmerteam beschikt over een uitgebreide pool van zzp-ers met verschillende expertises. Ze verrichten werkzaamheden op het moment dat het je uitkomt: als extra kracht of als aanvulling op het huidige team. Je beschikt snel over ervaren allround vakmensen voor je bouwproject. Voor, tijdens en na het project heb je contact met ZZP-Timmerteam over de voortgang van de werkzaamheden en de betrokken zzp-er.

Je neemt de zzp-er niet in dienst. Je loopt daarom geen risico bij ziekte of uitval. ZZP-Timmerteam verzorgt de administratie, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Werkwijze

Heb je behoefte aan tijdelijke of extra versterking voor je bouwproject en ben je op zoek naar flexibele vakmensen, dan kun je jouw project plaatsen bij ZZP-Timmerteam. Stuur ons je aanvraag en wij nemen binnen 48 uur contact op. Tijdens de kennismaking bespreken we de werkzaamheden en het profiel waar je naar op zoek bent. Op basis hiervan matcht ZZP-Timmerteam de zzp-er, of meerdere vakmensen, aan het project. Je bent ervan verzekerd dat ze de juiste ervaring en mentaliteit hebben en dat ze beschikbaar zijn. In een paar stappen vakmensen voor je bouwproject.

Stap 1

Contact opnemen en kennismaking

Stap 2

Plaats een opdracht

Stap 3

Project matchen met zzp-er

Stap 4

Direct aan de slag bij de opdrachtgever