Neem contact op

Ben je een opdrachtgever en wil je meer informatie ontvangen over de werkwijze van ZZP-Timmerteam of direct een opdracht plaatsen? Of heb je andere vragen of opmerkingen?

icon_widget_image Ma-vrij: 9:00 tot 17:00 uur icon_widget_image Stoomloggerweg 8, 3133 KT Vlaardingen icon_widget_image Dennis: (06) 105 70 526 Isabelle: (06) 827 39 018 icon_widget_image dennis@zzp-timmerteam.nl isabelle@zzp-timmerteam.nl
Image Alt
ZZP-TIMMERTEAM TIMMERT AAN DE WEG SINDS 2005

Over ons

OVER ONS

Flexibiliteit is het grootste voordeel voor bouwbedrijven om met zzp-ers te werken. ZZP-Timmerteam beschikt over een uitgebreide pool van zzp-ers met verschillende expertises. Ze verrichten werkzaamheden op het moment dat het je uitkomt: als extra kracht of als aanvulling op het huidige team. Je beschikt snel over ervaren allround vakmensen voor je bouwproject. Voor, tijdens en na het project heb je contact met ZZP-Timmerteam over de voortgang van de werkzaamheden en de betrokken zzp-er.

Je neemt de zzp-er niet in dienst. Je loopt daarom geen risico bij ziekte of uitval. ZZP-Timmerteam verzorgt de administratie, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Wij brengen vraag en aanbod samen in de bouwsector. Snel, vakkundig en flexibel.

Snel vakmensen voor bouwbedrijven

ZZP-Timmerteam is een familiebedrijf en blijft groeien door de vraag naar vakmensen voor tijdelijke bouwprojecten. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid spelen een grote rol in de bemiddeling tussen zzp-ers en bouwbedrijven. Matching gebeurt op basis van ervaring en expertise. Alleen relevante profielen worden voorgesteld en geplaatst op tijdelijke projecten. ZZP-Timmerteam kent de diversiteit in aanvragen en behoefte in specialistisch vakmanschap.