Neem contact op

Ben je een opdrachtgever en wil je meer informatie ontvangen over de werkwijze van ZZP-Timmerteam of direct een opdracht plaatsen? Of heb je andere vragen of opmerkingen?

icon_widget_image Ma-vrij: 9:00 tot 17:00 uur icon_widget_image Stoomloggerweg 8, 3133 KT Vlaardingen icon_widget_image Dennis: (06) 105 70 526 Isabelle: (06) 827 39 018 icon_widget_image dennis@zzp-timmerteam.nl isabelle@zzp-timmerteam.nl
Image Alt
START DIRECT MET OPDRACHTEN IN DE BOUWSECTOR

ZZP-er

ZZP-er
Bekijk onze mogelijkheden

Diensten

a

Werk in de bouwsector

Renovatiewerkzaamheden

Herstel- en renovatiewerkzaamheden aan panden worden nauwkeurig en deskundig uitgevoerd op basis van tijdelijke of extra versterking bij projecten.

a

Werk in de bouwsector

Nieuwbouwprojecten

Tijdelijke ondersteuning van vakmensen bij nieuwbouwprojecten met ruime ervaring en de juiste certificeringen. Snel extra hulp inzetten is zo geregeld.

a

Werk in de bouwsector

Funderingstechniek

Onze vakmensen zorgen voor een stevige en veilige ondergrond van panden. Met specialistische technieken worden funderingswerkzaamheden daadkrachtig aangepakt.

a

Werk in de bouwsector

Onderhoudswerkzaamheden

Wij ondersteunen met concreet advies en de uitvoer van bouwkundige onderhoudswerkzaamheden. Maak kennis met onze ervaren timmerlieden.

a

Werk in de bouwsector

Betontimmerwerken

Vind vakkundige professionals voor projecten in de betonbouw, zoals het maken en plaatsen van betonnen wanden en vloeren bij renovatie en nieuwbouw.

Werkwijze

Inschrijven kan eenvoudig via het online inschrijfformulier. Wanneer wij de gegevens hebben ontvangen, nemen wij binnen 48 uur contact op. Past jouw profiel bij ZZP-Timmerteam, dan nodigen we je uit voor een intakegesprek op locatie of digitaal. Je ontvangt informatie over de organisatie, onze projecten en de samenwerking. We horen graag wat je ervaring is en wat je expertises zijn, zodat we een goed profiel kunnen opstellen voor onze opdrachtgevers.

Stap 1

Inschrijven via online inschrijfformulier

Stap 2

Intakegesprek op locatie of digitaal

Stap 3

Profiel matchen aan de opdrachtgever

Stap 4

Direct aan de slag bij de opdrachtgever

Voorwaarden

Onze werkwijze is transparant en onze communicatie helder. Om in aanmerking te komen voor de opdrachten bij ZZP-Timmerteam ben je in het bezit van onderstaande documenten:

  • Geldige VAR-WUO verklaring
  • Kopie arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Uittreksel KvK (niet ouder dan een jaar)
  • Kopie polis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • Btw-nummer
  • Kopie van een geldig legitimatiebewijs
  • Burgerservicenummer